濰坊学院外国留学生录取流程
发布时间: 2013-10-18 浏览次数: 719

1)审核材料,视情况组织面试。

2发放预录取通知书。收到预录取通知书的学生需在 6 月 15 日 /12 月 15 日前向潍坊学院指定账户缴纳学费押金 500 美元。该押金入学后将按当时汇率折合成人民币抵扣第一年学费。如因签证等原因无法入学者,我校将按原路全额退还押金。

3向缴纳押金的学生发放潍坊学院录取通知书和 JW202 表。学生申请中国学生签证(X1 签证)时及来华注册报到时,须携带上述材料原件及复印件。

潍坊学院海外(美元)账户信息:

大学名称:WEI FANG UNIVERSITY

:CHINA MERCHANTS BANK, H.O.,SHENZHEN, CHINA Remarks:/TELE/ PAY THROUGH:CMB WEIFANG BRANCH(SWIFT CODE:CMBCCNBS237)

账户号码:532902072632901

国际电汇编码:CMBCCNBS

货币单位 :RMB

*申请人需在《潍坊学院外留学生入学申请表》中,填写有效的收件地址。因地址原因造成邮寄不成功时,我校不予退还申请费。

Admission Procedure

If the materials are approved, we will arrange an interview towards applicants.

The pre-admission notice will be sent to the applicants who passed the interview. Applicants who have received the pre-admission notice should pay 500 dollars as the tuition deposit. The deposit will be charged against as the tuition for the first academic year partly at the

current exchanging rate. Applicants who fail to get the Chinese visa, the deposit will be refunded.

Weifang University will send official admission notice and JW202 to the applicants who have paid the tuition deposit. Admitted students need to bring original documents and copies of above documents when applying for China student visas.

Notice:applicants should write valid receiving address in the application form. If the mail is unsuccessful due to the invalid address, the application fee will not berefunded)

Please bring admission letter of Weifang University and JW202 with you whenenrolling.

WEIFANG UNIVERSITY OVERSEAS ACCOUNT INFORMATION

UNIVERSITYWEI FANG UNIVERSITY

NAME ON ACCOUNT: CHINA MERCHANTS BANK, H.O.,SHENZHEN, CHINA

Remarks:/TELE/PAY THROUGH:CMB WEIFANG BRANCH(SWIFTCODE:CMBCCNBS237)